Czego nie powinna zawierać śmietana? Wyjaśniają dietetyczki z „Czytamy etykiety” Ewa Wojciechowska 24.09.2021
Wzmocnij odporność przed jesienią. Sięgnij po produkty, które wspierają układ immunologiczny Ewa Wojciechowska 10.09.2021
Gojnik – pochodzenie i właściwości. Olej żywokostowy z gojnikiem Justyna Makowska-Tomalczyk 06.09.2021
Ciemna strona banana, czyli jak tak naprawdę wygląda jego uprawa. Wyjaśnia Paulina Górska Ewelina Kaczmarczyk 01.09.2021
„To, co jemy, ma wpływ na dno miednicy – na pochwę, pęcherz, macicę, jelita, więzadła i powięzi” – mówi Pani Fizjotrener Magdalena Bury-Motyl 01.09.2021
Tanie mięso zaburza równowagę w jelitach. Fragment książki „Happy food green. O roślinnej diecie i szczęśliwym życiu” Niklasa Ekstedta i Henrika Ennarta Magdalena Bury-Motyl 28.08.2021
Wiesz, że kwiaty cukinii można jeść? Sylwia Majcher podpowiada, jak je wykorzystać w kuchni Ewelina Kaczmarczyk 20.08.2021
Popularne piwo wycofane ze sprzedaży. GIS ostrzega: wystąpił błąd na linii produkcyjnej Ewa Wojciechowska 20.08.2021
Czy witamina D może mieć wpływ na choroby zapalne jelit? Wyjaśnia biotechnolożka Ewa Kowalska Ewelina Kaczmarczyk 19.08.2021
Czy wiesz, że kolor warzyw ma znaczenie? Sprawdź, jaki będzie najlepszy dla ciebie Ewelina Kaczmarczyk 16.08.2021
Makarony polskiej firmy wycofane ze sprzedaży. „Szkodliwe działanie na zdrowie człowieka” Marta Dragan 13.08.2021
Co powinnaś pić między posiłkami, gdy masz insulinooporność? Radzi dietetyczka Małgorzata Różańska Ewelina Kaczmarczyk 11.08.2021
Czy owoce i warzywa były kiedyś zdrowsze? Odpowiada dietetyk Radosław Smolik Ewelina Kaczmarczyk 09.08.2021
Termin przydatności do spożycia jabłek? Wiemy, kiedy lepiej ich nie jeść Magdalena Bury-Motyl 02.08.2021
Jak układać jedzenie w lodówce? O sposobie, którego (być może) wcześniej nie znałaś, pisze Jagna Niedzielska Anna Sierant 01.08.2021
Kurkumina w Hashimoto pomaga wyciszyć stan zapalny – mówią ekspertki z „Ogarnij Hashimoto” Magdalena Bury-Motyl 30.07.2021
Spożyć „przed” i „po” – czym różnią się te sformułowania na etykietach żywności? Wyjaśnia Agnieszka Pocztarska [WIDEO] Ewa Wojciechowska 27.07.2021