Wegański jogurt kokosowy z figami. Pyszne i pożywne śniadanie Ten, kto umie i lubi gotować 10.09.2021
Wzmocnij odporność przed jesienią. Sięgnij po produkty, które wspierają układ immunologiczny Ewa Wojciechowska 10.09.2021
Gojnik – pochodzenie i właściwości. Olej żywokostowy z gojnikiem Justyna Makowska-Tomalczyk 06.09.2021
Sezon na borowiki trwa! Wypróbuj przepis na polędwiczki z pysznym sosem Ten, kto umie i lubi gotować 05.09.2021
Ciemna strona banana, czyli jak tak naprawdę wygląda jego uprawa. Wyjaśnia Paulina Górska Ewelina Kaczmarczyk 01.09.2021
„To, co jemy, ma wpływ na dno miednicy – na pochwę, pęcherz, macicę, jelita, więzadła i powięzi” – mówi Pani Fizjotrener Magdalena Bury-Motyl 01.09.2021
Uwielbiana przez Gwyneth Paltrow, Salmę Hayek i Halle Berry. Co o diecie bulionowej sądzi naturopatka? Marta Dragan 30.08.2021
Tanie mięso zaburza równowagę w jelitach. Fragment książki „Happy food green. O roślinnej diecie i szczęśliwym życiu” Niklasa Ekstedta i Henrika Ennarta Magdalena Bury-Motyl 28.08.2021
WIMIN, czyli suplementacja dla dziewczyn, którym brakuje czasu, by o siebie zadbać. Przetestowałam! Anna Jastrzębska 25.08.2021
Toksyczna substancja wykryta w ekologicznym makaronie. GIS ostrzega i wycofuje produkt ze sklepów Marta Dragan 23.08.2021
„Dałyśmy się zrobić w bambuko. Ale właściwie to nie miałyśmy wyjścia”. Małgorzata Akkus o kulturze diety Anna Jastrzębska 21.08.2021
Przepis na jaglany koktajl z malinami. Prawdziwa bomba witaminowa Ten, kto umie i lubi gotować 21.08.2021
Kawa czy herbata – co zwykle wybierasz? Przeczytaj, a zmienisz swoje preferencje Natalia Gregorowicz 21.08.2021
Sprawdź datę ważności produktów, które masz w domu. Niektóre najprawdopodobniej nie nadają się już do użytku Marta Malinowska 20.08.2021
Wiesz, że kwiaty cukinii można jeść? Sylwia Majcher podpowiada, jak je wykorzystać w kuchni Ewelina Kaczmarczyk 20.08.2021
Popularne piwo wycofane ze sprzedaży. GIS ostrzega: wystąpił błąd na linii produkcyjnej Ewa Wojciechowska 20.08.2021
Czy witamina D może mieć wpływ na choroby zapalne jelit? Wyjaśnia biotechnolożka Ewa Kowalska Ewelina Kaczmarczyk 19.08.2021
Czy wiesz, że kolor warzyw ma znaczenie? Sprawdź, jaki będzie najlepszy dla ciebie Ewelina Kaczmarczyk 16.08.2021
Postawi cię na nogi skutecznie jak kawa i pomoże się pozbyć kofeinowego głodu. Już się domyślasz co to? Natalia Gregorowicz 14.08.2021
Makarony polskiej firmy wycofane ze sprzedaży. „Szkodliwe działanie na zdrowie człowieka” Marta Dragan 13.08.2021
Co powinnaś pić między posiłkami, gdy masz insulinooporność? Radzi dietetyczka Małgorzata Różańska Ewelina Kaczmarczyk 11.08.2021
„Mniam! Co w brzuchu burczy” Anny Czerwińskiej-Rydel. Przedstawiamy przedpremierowy fragment książki! Magdalena Bury-Motyl 10.08.2021
Czy owoce i warzywa były kiedyś zdrowsze? Odpowiada dietetyk Radosław Smolik Ewelina Kaczmarczyk 09.08.2021
Termin przydatności do spożycia jabłek? Wiemy, kiedy lepiej ich nie jeść Magdalena Bury-Motyl 02.08.2021