Przejdź do treści

Najnowsze – strona 33

Przepis na pieczoną dynię Hokkaido. Świetnie sprawdzi się na lunch, obiad albo kolację!

Szarlotka wegańska – najszybsza i najprostsza

Dieta cukrzycowa – najważniejsze zasady układania jadłospisu

Kobieta

Masz PCOS i nieregularny okres? Zwróć uwagę na indeks glikemiczny! Wyjaśnia dietetyczka Zofia Pomes

Odchudzanie – na co dajesz się nabrać?

zdrowie śniadania: jajka, awokado, razowy chleb, liście szpinaku - Hello Zdrowie

10 prostych sposobów, by jeść lepiej

Kontempluj każdy kęs! Jaki ma związek jedzenie z medytacją?

Ser kozi wycofany ze sprzedaży. GIS ostrzega: „Nie można wykluczyć obecności bakterii Listeria monocytogenes”

Ser kozi wycofany ze sprzedaży. GIS ostrzega: nie można wykluczyć obecności bakterii Listeria monocytogenes

Chcesz wzmocnić odporność? Zacznij robić przetwory!

Tabletki

Chory na COVID-19 lekarz Dawid Ciemięga radzi, jak wspomagać swoje leczenie w domu

Chcesz wzmocnić odporność? Wypróbuj antygrypinę z przepisu dietetyczki Justyny Mizery

Z czego wynika myślenie, że „jesz za mało i przez to nie chudniesz”? Odpowiada Jakub Chwiłkowski

Z czego wynika myślenie, że „jesz za mało i przez to nie chudniesz”? Odpowiada Jakub Chwiłkowski

Kisiel? Tak, ale domowy!

Kisiel – skład. Na co jest dobry? Przepis na domowy kisiel

Zdecydowałaś się na suplementację magnezu? Dietetyczka wyjaśnia, jaki rodzaj tabletek wybrać

Niemowlęta przyjmują przeciętnie 1,6 miliona cząstek mikroplastiku dziennie. Wszystko przez butelki

kobieta trzyma strzykawkę z igłą

Witamina B12 w zastrzykach – zalety, dawkowanie, efekty

Wegetariańskie leczo z papryki

Leczo z papryki – przepis. Jakie przyprawy do leczo wege?

GIS ostrzega przed mrożonymi brokułami, w których znaleziono niebezpieczną substancję. Sprawdź, czy ich nie kupiłaś

GIS ostrzega przed mrożonymi brokułami, w których znaleziono niebezpieczną substancję. Sprawdź, czy ich nie kupiłaś

kubek z melisą

Melisa – przeciwwskazania. Kto nie powinien pić melisy na uspokojenie?

L-karnityna

L-karnityna – rola w organizmie, niedobór, suplementacja

Jak przechowywać warzywa i owoce latem oraz na zimę?

Laktoza – co to jest i w jakich produktach się znajduje?

Tuczące napoje gazowane i energetyczne – mit czy fakt?

Cynamon jest toksyczny? Dietetyczka Zofia Pomes wyjaśnia

Kobieta z drinkiem

Czy alkohol ścina białka mięśniowe i hamuje odchudzanie? Najpopularniejsze mity obala dietetyk Radosław Smolik

Małgorzata Akkus: Jestem wdzięczna za ziemniaki, pszenicę, margarynę i cukier. Dzięki nim przeżyliśmy po 89'

„Jestem wdzięczna za ziemniaki, pszenicę, margarynę i cukier”. Psychodietetyczka podkreśla, że to dzięki nim przeżyliśmy po 1989 roku

Dodatki E to sama chemia? Dietetyczka wyjaśnia, jak jest naprawdę

Dzika róża – bogate w witaminę C remedium na infekcje. O jej właściwościach opowiada naturoterapeutka

“Przejmij kontrolę nad swoim ciałem, a przejmiesz kontrolę nad swoim życiem”. Psychodietetyczka tłumaczy, dlaczego hasło Ewy Chodakowskiej jest fatalne

Psychodietetyczka tłumaczy, dlaczego „motywujące” hasła Ewy Chodakowskiej są fatalne

Dieta warzywna – pozornie zdrowa, ale efekty mogą być niebezpieczne

Potrawy z jarmużu: przepisy, jak przyrządzić, właściwości

Czosnek marynowany – właściwości. Przepis na czosnek w occie

Wpływ kofeiny na organizm człowieka. Kofeina w sporcie

Pietruszka – jakie ma witaminy, co zrobić z natki pietruszki?

Dieta Cambridge

Dieta Cambridge – program odchudzania oparty na gotowych produktach

Znamy laureata pokojowej nagrody Nobla! To nie jedna osoba, tylko organizacja

Znamy laureata Pokojowej Nagrody Nobla! To nie jedna osoba, tylko organizacja

Z zero waste też można przesadzić. Dietetyczka Anna Reguła o sygnałach, że przeholowaliśmy

Z zero waste też można przesadzić. Dietetyczka Anna Reguła o sygnałach, że przeholowaliśmy

Czy jedzenie na wynos może być niebezpieczne? Odpowiada Mama Chemik

Czy jedzenie na wynos może być niebezpieczne? Odpowiada Mama Chemik

Dłoń

Mama Alergolog: nikiel jest jednym z najczęstszych haptenów uczulających polską populację

Japońska dieta wodna coraz bardziej popularna. Jej fenomen wyjaśnia dietetyczka

tymianek

Top 7 ziół na poprawę odporności. Pomogą przegnać przeziębienie i zwalczyć infekcję

Mięta – właściwości i rodzaje. Jak zrobić nalewkę z mięty?

Slow food – co to jest? Jak wdrożyć je w życie? Porady

Margaryna czy masło na cholesterol? Skład margaryny

Picie wody – zalety. Co daje przy odchudzaniu? Ile pić wody?

5 dobrych konserwantów. Ich nie musisz unikać

Banan

Mama Chemik: powinniśmy unikać dotykania rękami skórek bananów!

Fasola biała vs. ciecierzyca. Która jest zdrowsza?