Kobalt – występowanie, właściwości i działanie niezbędnego składnika witaminy B12 Zuzanna Kowalewska 30.05.2020
Dieta antyhistaminowa – czym jest i jakie produkty wyklucza? (PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS) Ewa Podsiadły-Natorska 28.05.2020
Red Lipstick Monster szczerze o zaburzeniach odżywiania. „Z jedzeniem zachowuję się jak osoba uzależniona. Mam do niego chory stosunek” Magdalena Bury-Motyl 28.05.2020
Czy ziemniaki rzeczywiście tuczą? Trener personalny wyjaśnia to na dobrym przykładzie Magdalena Bury-Motyl 27.05.2020
Przeszczep nerki – informacje praktyczne o zabiegu, diecie i życiu po nim Patrycja Nawojowska 26.05.2020
Antyoksydanty – oto lista produktów, w których znajdziesz ich najwięcej Agnieszka Michalak 25.05.2020
Olej kokosowy – jakie jest jego zastosowanie w kosmetyce? Jakie ma właściwości? Dominika Chirek 24.05.2020
Kompot z suszonych owoców – przepis. Jak zrobić kompot z suszu? Ten, kto umie i lubi gotować 23.05.2020
Czym różni się indeks glikemiczny od ładunku glikemicznego? Dietetyczka tłumaczy Magdalena Bury-Motyl 23.05.2020
Uważaj, konwalia jest trująca! Bukiet tych pięknych kwiatów nie zawsze jest dobrym pomysłem na prezent Magdalena Bury-Motyl 22.05.2020
Dlaczego chleb nie sprawia, że tyjesz? Mamy prosty przykład od „Moja dietetyka” Ewa Wojciechowska 22.05.2020
Kwitnące pola rzepaku robią furorę w sieci. Czy wiesz, jaką furorę rzepak zrobi na twoim talerzu? Anna Jastrzębska 22.05.2020
W czasie pandemii w większym stopniu szkodzimy swojej wątrobie. Co wpływa na jej obciążenie? Wyjaśnia naturopatka Ewa Wojciechowska 21.05.2020
Choroby układu pokarmowego – najczęstsze dolegliwości bakteryjne i wirusowe Milena Marchewka 21.05.2020
Czym powodowane są problemy z trądzikiem? Dietetyczka Paulina Ihnatowicz ma dla nas odpowiedź Magdalena Bury-Motyl 21.05.2020
Czy to prawda, że dobrze jest podawać dzieciom surowe żółtko? Dietetyczka Małgorzata Jackowska wyjaśnia Magdalena Bury-Motyl 20.05.2020
Jakie są główne problemy Polaków związane z odżywianiem? Odpowiada dietetyczka Adrian Dąbek 20.05.2020
Dieta SIRT to popularna dieta Adele – na czym polega jej fenomen? Barbara Dąbrowska-Górska 20.05.2020
„Zmiana, która pozwoliła mi osiągnąć sytość i zmniejszyć ochotę na słodkie”. Dietetyczka o zaletach śniadań białkowo-tłuszczowych Anna Jastrzębska 20.05.2020
Selen a choroba Hashimoto. Dlaczego warto suplementować ten pierwiastek? Tłumaczy farmaceutka Ewa Wojciechowska 19.05.2020
Dietetyczka kliniczna o wynikach badań hormonalnych. Na co zwraca uwagę? Magdalena Bury-Motyl 19.05.2020
Czosnek niedźwiedzi – jakie są jego właściwości lecznicze i zastosowanie? Zuzanna Kowalewska 17.05.2020
Czy i jak jeść w czasie treningu? Kilka rad zapobiegających przedwczesnemu spadkowi energii Kasia Bigos i Andrzej Bogdał 16.05.2020