GIS ostrzega przed mrożonymi brokułami, w których znaleziono niebezpieczną substancję. Sprawdź, czy ich nie kupiłaś Ewelina Kaczmarczyk 17.10.2020
Czy alkohol ścina białka mięśniowe i hamuje odchudzanie? Najpopularniejsze mity obala dietetyk Radosław Smolik Ewa Wojciechowska 14.10.2020
„Jestem wdzięczna za ziemniaki, pszenicę, margarynę i cukier”. Psychodietetyczka podkreśla, że to dzięki nim przeżyliśmy po 1989 roku Ewelina Kaczmarczyk 14.10.2020
Dzika róża – bogate w witaminę C remedium na infekcje. O jej właściwościach opowiada naturoterapeutka Patrycja Fijałkowska 12.10.2020
Pietruszka – jakie ma witaminy, co zrobić z natki pietruszki? Ten, kto umie i lubi gotować 10.10.2020
Japońska dieta wodna coraz bardziej popularna. Jej fenomen wyjaśnia dietetyczka Magdalena Bury-Motyl 05.10.2020
Top 7 ziół na poprawę odporności. Pomogą przegnać przeziębienie i zwalczyć infekcję Anna Jastrzębska 05.10.2020
Pigwa – owoc, który w mig przegoni infekcje! Dietetyczka tłumaczy, dlaczego warto po nią sięgać Marta Dragan 28.09.2020
A na drugie śniadanie do szkoły dla dzieci… pizza margherita? Wypróbujcie przepis Moniki Mrozowskiej Anna Sierant 27.09.2020
Jak powstaje mleko UHT i czy jest mniej zdrowe od mleka pasteryzowanego? Dietetyczka wyjaśnia Anna Sierant 26.09.2020
Próchnica wczesnego dzieciństwa – jakie są przyczyny jej powstania i jak ją leczyć? Wyjaśnia stomatolog Ewa Wojciechowska 25.09.2020
„Jaka dieta na taki brzuch?” Dietetyczka Anna Reguła obnaża manipulacje kolegów z branży na Instagramie Anna Jastrzębska 21.09.2020
Zatrucie grzybami – jakie są jego objawy? Jak przeprowadzić pierwszą pomoc? Natalia Suchocka 16.09.2020
3 kluczowe zmiany, które możesz wprowadzić w diecie, jeśli masz PCOS. Podpowiada dietetyczka Zofia Pomes Ewelina Kaczmarczyk 15.09.2020
Jak wspierać układ odpornościowy? Dietetyczka Emilia Cesarek ma kilka rad Magdalena Bury-Motyl 13.09.2020
Niebezpieczeństwa kryjące się w herbacie. O czym trzeba wiedzieć? Wyjaśnia Mama Chemik Ewa Wojciechowska 10.09.2020
Co jeść, żeby wspomóc odporność? Wymieniają dietetycy z Czytamy Etykiety Ewa Wojciechowska 10.09.2020
Zakwaszenie organizmu. Fragment książki Hanny Stolińskiej, pt. „Zakłamane jedzenie” Ewa Wojciechowska 04.09.2020
„Odporność zaczyna się od jedzenia”. Magdalena Bajtlik radzi, jak wzmocnić swój organizm Marianna Fijewska-Kalinowska 02.09.2020
Czy kobieta w ciąży i w trakcie laktacji może jeść imbir? Specjaliści z profilu „Mama ma plan” odpowiadają Ewa Wojciechowska 01.09.2020
Podatek cukrowy od 2021 r. Co to znaczy dla każdego z nas (i dla naszego zdrowia)? Magdalena Bury-Motyl 31.08.2020