Warstwowy pudding chia. Doskonale wpływa zarówno na ciało jak i umysł Ten, kto umie i lubi gotować 21.08.2022
Napój, sok, nektar czy koktajl? Wyjaśniamy, co będzie najlepszym wyborem Kasia Bigos i Andrzej Bogdał 21.08.2022
Czy herbatki na odchudzanie rzeczywiście są w stanie nam pomóc? Odpowiadają eksperci z Dietetyka #NieNaŻarty Ewelina Kaczmarczyk 19.08.2022
Pijesz wodę? To dobrze. A zastanawiałaś się, kiedy najlepiej to robić, by korzyści było jak najwięcej? Natalia Gregorowicz 15.08.2022
Chcesz pozbyć się „oponki” z brzucha? Wprowadź te pięć zmian, a będzie ci łatwiej osiągnąć cel Marta Malinowska 14.08.2022
Marta Stoberska: Kiedyś usłyszałam, że nie wyglądam jak trenerka. Bo co? Bo nie mam kraty na brzuchu i trzęsie mi się skóra na tyłku? Magdalena Bury-Motyl 13.08.2022
4 propozycje „inflacyjnych” obiadów do 8 zł. Polecają dietetycy z profilu Dietetyka #NieNaŻarty Ewelina Kaczmarczyk 08.08.2022
Poznaj 8 tanich składników i pomysły na to, jak je wykorzystać w kuchni. Radzi Olga Pawlikowska Ewelina Kaczmarczyk 05.08.2022
Często kupujesz arbuza? Agnieszka Pocztarska podpowiada, którego wybrać, by był idealny Magdalena Bury-Motyl 04.08.2022
„Głodówka oczyszczająca nie istnieje. Bo z czego miałaby oczyszczać? Raczej nie z toksyn czy złogów w jelitach” – mówi dietetyk kliniczny Kamil Paprotny Alicja Cembrowska 01.08.2022
Męczą cię wzdęcia, gazy, zaparcia? „Zadbaj o aktywację MMC!” – podpowiada dietetyczka Magdalena Bury-Motyl 28.07.2022
Rozpoczynasz dzień filiżanką kawy? Dowiedz się, jak to wpływa na twój organizm Natalia Gregorowicz 24.07.2022
Co dobrego możesz zrobić dla swoich jelit – dziś, w tydzień, w miesiąc, na zawsze? Małgorzata Germak 22.07.2022
Piotr Ciemny: Zbieranie chwastów kojarzy się ze starszym panem w kaloszach, w obdartej koszuli. Ja do tego obrazka ludziom nie pasowałem Ewelina Kaczmarczyk 22.07.2022
Metody utrwalania żywności – czym różni się liofilizacja od termizacji Justyna Makowska-Tomalczyk 18.07.2022
Superowoc, który zapewni ci zdrowie i długie życie. Poznaj jagodę kamczacką! Aleksandra Tchórzewska 18.07.2022
„Zbyt niski poziom cholesterolu zwiększa ryzyko nie tylko agresji, ale także choroby afektywnej dwubiegunowej, depresji i samobójstw” – mówi psychodietetyczka Agnieszka Ślusarska-Staniszewska Barbara Dąbrowska-Górska 17.07.2022
Jeśli masz te objawy, to najprawdopodobniej jesz za dużo śmieciowego jedzenia Milena Bizoń 17.07.2022
Czego nie można jeść w trakcie ciąży? Odpowiedzi mogą Cię zaskoczyć! Lek. Łukasz Stelmaszczyk 16.07.2022
Wegańskie lody bakaliowe. Nie zawierają dodatkowego cukru, śmietany ani mleka duet masz.talerz 16.07.2022
Kisisz ogórki w butelkach po napojach? To poważny błąd, przekonuje chemiczka Sylwia Majcher Ewa Wojciechowska 12.07.2022
Kwas chlebowy ma więcej zalet, niż myślisz. Pij go więc na zdrowie! Aleksandra Tchórzewska 11.07.2022
Używasz soli himalajskiej? Dietetyczka Anna Thomas wyjaśnia, dlaczego nie warto wkładać jej do swojego koszyka podczas zakupów Magdalena Bury-Motyl 08.07.2022
Owady i kotlet z probówki to jedzenie przyszłości? Jagna Niedzielska: „potrzebna nam rewolucja mentalna” Alicja Cembrowska 06.07.2022
Garście pełne wiśni, porzeczek, jagód i kurek, ale nie tylko! Co jeść w lipcu, wymienia Sylwia Majcher Ewa Wojciechowska 05.07.2022