Uważaj, konwalia jest trująca! Bukiet tych pięknych kwiatów nie zawsze jest dobrym pomysłem na prezent Magdalena Bury-Motyl 22.05.2020
Dlaczego chleb nie sprawia, że tyjesz? Mamy prosty przykład od „Moja dietetyka” Ewa Wojciechowska 22.05.2020
Kwitnące pola rzepaku robią furorę w sieci. Czy wiesz, jaką furorę rzepak zrobi na twoim talerzu? Anna Jastrzębska 22.05.2020
W czasie pandemii w większym stopniu szkodzimy swojej wątrobie. Co wpływa na jej obciążenie? Wyjaśnia naturopatka Ewa Wojciechowska 21.05.2020
Choroby układu pokarmowego – najczęstsze dolegliwości bakteryjne i wirusowe Milena Marchewka 21.05.2020
Czym powodowane są problemy z trądzikiem? Dietetyczka Paulina Ihnatowicz ma dla nas odpowiedź Magdalena Bury-Motyl 21.05.2020
Czy to prawda, że dobrze jest podawać dzieciom surowe żółtko? Dietetyczka Małgorzata Jackowska wyjaśnia Magdalena Bury-Motyl 20.05.2020
Jakie są główne problemy Polaków związane z odżywianiem? Odpowiada dietetyczka Adrian Dąbek 20.05.2020
Dieta SIRT to popularna dieta Adele – na czym polega jej fenomen? Barbara Dąbrowska-Górska 20.05.2020
„Zmiana, która pozwoliła mi osiągnąć sytość i zmniejszyć ochotę na słodkie”. Dietetyczka o zaletach śniadań białkowo-tłuszczowych Anna Jastrzębska 20.05.2020
Selen a choroba Hashimoto. Dlaczego warto suplementować ten pierwiastek? Tłumaczy farmaceutka Ewa Wojciechowska 19.05.2020
Dietetyczka kliniczna o wynikach badań hormonalnych. Na co zwraca uwagę? Magdalena Bury-Motyl 19.05.2020
Czosnek niedźwiedzi – jakie są jego właściwości lecznicze i zastosowanie? Zuzanna Kowalewska 17.05.2020
Czy i jak jeść w czasie treningu? Kilka rad zapobiegających przedwczesnemu spadkowi energii Kasia Bigos i Andrzej Bogdał 16.05.2020
Spożywcze wampiry energetyczne. 6 produktów, przez które będziesz się czuć jeszcze bardziej zmęczona Anna Chorowiec 16.05.2020
Na fotostarzenie się skóry pomoże dieta. By cieszyć się buzią bez zmarszczek, codziennie jedz te produkty Małgorzata Różańska 16.05.2020
Błonnik – w czym jest go dużo? Sprawdź, jakie owoce i warzywa są bogate w błonnik Joanna Mazur 16.05.2020
Na czym smażyć? Na oliwie! Dietetycy z „Dietetyki nie na żarty” wyjaśniają dlaczego Magdalena Bury-Motyl 15.05.2020
Probiotyki. Najważniejsze zasady w wyborze, przyjmowaniu i przechowywaniu. Tłumaczy farmaceutka Ewa Wojciechowska 14.05.2020
Herbata z kopru włoskiego może szkodzić. Sprawdź, kiedy lepiej jej unikać Ewa Wojciechowska 13.05.2020
Czy trzeba suplementować kwas foliowy przy antykoncepcji hormonalnej? Wyjaśnia farmaceutka Ewa Wojciechowska 12.05.2020
Jeżówka purpurowa – właściwości i zastosowanie. Kiedy warto po nią sięgnąć? Natalia Suchocka 12.05.2020
Stres oksydacyjny – jak zminimalizować jego wpływ na organizm? Poznaj 4 sposoby Agnieszka Michalak 11.05.2020